HISTORIER, DIGTE & ORD

SLUT SAMLING


Seneste samling fra 2018. En samling af små historier, drømme, digte og samtaler om fordringer og kærlighed fra bloggen. Klik på billedet, hvis du vil læse den på isssuu.com - eller skriv til zina@zina.dk for at bestille et trykt eksemplar som det på billedet. 

Bloggen


Bloggen til zina.dk startede som en erstatning for gæstebogen, som var på websitet zina.dk. Det var et fristed hvor alle kunne skrive alt, men det blev spoleret af en ond russisk Kazino-robot tilbage i 2013.


Det er ikke sjovt at opstå som erstatning for noget andet, men med årene har bloggen vokset sig rigtig stor og flot. Der er gode mennesker der skriver til hinanden, tanker, diskussioner, upassende udbrud og hudløs ærlighed. Så nu elsker jeg også bloggen.


PS: Gæstebogen blev digitalt udgivet i sin fulde længde i 2017 og kan læses her. Klik på billedet for at læse bloggen.

I nakken

melodi: Paolo Russo

Tekst: af Katrine 

Tekstarbejde med sangen 'I nakken'. Omkvædet er ikke skrevet med på siden her - det konkluderer, at nu er  skuldrene endt helt oppe i nakken, og så er der jo ikke mere at sige. Ærgerligt at linjen '& solen sank en ekstra gang' ikke kom med. Den må gemmes til en anden sang.

HISTORIEN: HUN - HAN

Læs historien om HUN OG HAN. Det er anden del - og hoveddelen - af historien. Her handler det om mødet, og det der fulgte. Der er ialt 3 dele i historien. Denne her blev skrevet først. Alle delene kan læses på issuu.com