BOOKING

Book en koncert/

arrangement


Klik og læs her nedenfor om de forskellige muligheder, der er for at booke en koncert eller et arrangement.


Du er også meget velkommen til at kontakte mig direkte og høre om de forskellige muligheder.


Nye danske sange, som med nærvær og enkelhed

åbner veje til forståelsen af det stædigt levede liv

TRIOkoncert


Når budget og omstændigheder byder sig er trio formatet en virkelig flot oplevelse. Du kan lytte til koncerten hvor nedenstående billede er taget ved at klikke på det. Det er taget fra en koncert på Jazzhus Montmartre, som vi spillede i anledningen af udgivelsen af CD'en "KATRINE - sange tæt på". Det er Thommy Andersson, som spiller på bas.

DUOkoncert


En koncertaften med Katrine Krog Russo og Paolo Russo er en oplevelse, som bliver siddende i kroppen i noget tid. Størstedelen af musikken har de skrevet selv, men de inkluderer også ofte et par velkendte numre fra den danske sangskat. Det er sange på dansk og stilen ligger i grænselandet mellem jazz og visesang. Klik på billedet og lyt til en smagsprøve fra CD'en "KATRINE - sange tæt på"

KONCERT & FILM


Med udgangspunkt i Arun Sharmas dokumentarfilm ”Det ulogiske instrument” får vi et indblik i Katrine Krog Russo og Paolo Russos liv og udfordringer i efteråret 2001 – hvor Paolos møde med bandoneon’en - tangoens sande sjæl, og Katrines møde med den uforklarlige og urimelige kræftsygdom – dødens nærvær og kampen for overlevelse, faldt sammen og blev sært sammenspundne i deres fælles kærlighed og liv. 

© zina zinetti music        +45 31 42 13 24        zina@zina.dk